Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Eski Kaşar Peyniri
İçindekiler: Pastörize inek sütü, peynir mayası ve tuz.
+4/+6°C de muhafaza edip son tüketim tarihinden önce tüketiniz. Üretim tarihi (ü.T.), son tüketim tarihi ( S.T.T.) ve Parti no (P) ambalaj üzerindedir. Üretim tarihinden önce en az, 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Kuru Maddede en az % 45 süt yağı içerir. Türk Gıda Kodeksi peynir tebliğine uygun olarak üretilmiştir. Gürsüt üretim tesisinde, FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001Kalite Yönetim Sistemi ve Helal Yönetim Sistemi uygulanmaktadır.
Besin ve Enerji Değerleri ( 100 g için)*
Enerji (kj / kcal) 1510/364
Yağ (g) 28,0
-Doymuş Yağ (g) 16,8
Karbonhidrat (g) 2,5
-Şekerler (g) 0,80
Protein (g) 27,1
Tuz (g) 2,5
Değerler 8400 kj-2000kcal /gün üzerinden hesaplanmış olup, cinsiyete, yaşa, fiziksel aktiviteye ve diğer faktörlere göre değişebilir.
Alerjen uyarısı: sütte bulunan doğal laktoz içerir.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.