Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Tulum Peyniri
İçindekiler; Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz.
+4/+6°C de muhafaza edip son tüketim tarihinden önce tüketiniz. Üretim tarihi (Ü.T.), son tüketim tarihi ( S.T.T.) ve Parti no (P) ambalaj üzerindedir. Üretim tarihinden önce en az, 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Kuru Maddede en az % 45 süt yağı içerir. Türk Gıda Kodeksi peynir tebliğine uygun olarak üretilmiştir. Gürsüt üretim tesisinde, FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001Kalite Yönetim Sistemi ve Helal Yönetim Sistemi uygulanmaktadır
Enerji ve Besin Öğeleri (100 g için)*
Enerji (kj / kcal) 1370 / 330
Yağ (g) 26,5
-Doymuş Yağ (g) 15,8
Karbonhidrat (g) 1,5
-Şekerler (g) 0,5
Protein (g) 21,5
Tuz (g) 2,5
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.